Personlighetstest baserad på bioenergi

Svara på alla 30 frågorna ärligt med det som passar dig bäst. Dina svar är anonyma.

I slutändan kommer du att presenteras med vår bästa gissning på hur mycket av varje strukturell tendens du har för närvarande. Detta kan ändras med tiden. Vi använder de ursprungliga bioenergetiska namnen (som använts av Wilhelm Reich och Alexander Lowen) för personlighetstyperna eller karaktärsstrukturerna:  Schizoid, Oral, Psychopat, Masochist och Rigid.

 

 

 

 

Vet också att bioenergi behandlar hela människan, inklusive kroppen. Och så, detta är inte en fullständig analys av dig.  Det är bara en indikation.

Vi kommer att samla in statistik anonymt för forskningsändamål. Vi har inget sätt att knyta dina svar till dig, så anteckna dina resultat när du får dem.  Du kommer att få resultaten som procent.

 

BÖRJA HÄR

Föredrar du att återhämta dig ensam när du har låg energi? Ja, jag föredrar att vara ensam, ha lite tid för mig själv och återhämtar mig bäst på det sättet.

Det här handlar om hur du känner att du passar in i samhället och grupper i stort. Jag känner alltid att jag är annorlunda och kan lära mig att agera på rätt sätt inom grupper, men i mitt hjärta känner jag inte att jag verkligen är en i gänget..

Är du mer bekväm att inte få ögonkontakt med människor, säg i en stormarknad? Ja, jag är mer bekväm med att titta bort när andra passerar, utan att få ögonkontakt.

Har du lätt för att uppfatta hur människor mår när du är i en grupp? Ja, jag kan nästan automatiskt märka vad som pågår och hur varje person mår.

Andas du normalt på ett nästan omärkligt sätt när du vilar? Ja, min andning är normalt ganska ytlig.

Känner du att du alltid måste be om saker för att få dem? Ja.

Upplever du att du ibland känner depression som interkaleras med perioder av inspiration? Ja.

Känner du någon gång att det är något som saknas i ditt liv? Har du någonsin fått känslan av ett hål i bröstet? Ja.

Hur viktig är matglädjen och själva ätandet för dig? Jag älskar att smaka på ny utsökt mat och det ger mig mycket glädje att kunna äta. Det är ett av de största nöjena i livet.

Är du obekväm med att direkt berätta för andra vad du vill? Ja, jag skulle älska det om de bara kunde gissa. Jag försöker säga säg till dem på ett runtomgående sätt.

Är du en stark person, en som inte låter känslor dominera dig? Ja.

Är det sällsynt att du upplever en känsla av sorg? Ja, det gör jag nästan aldrig.

Är din image, hur andra ser dig, viktig för dig? Ja.

Hur känner du när någon förråder dig eller använder sig av dig?

Känner du någon gång att du tappar kontrollen? Ja.

Är det svårt för dig att säga "nej" till någon? Ja, jag skulle ofta hellre lida än att behöva göra den andre besviken.

Brukar du oroa dig över andra? Ja.

Tycker du att familjeförhållanden är kvävande? Ja.

Känner du dig skyldig när du gör något för dig själv eller unnar dig själv något? Ja, jag känner att jag borde jobba eller göra saker för andra som behöver det.

Går du lätt upp i vikt (fett) och håller dig lätt överviktig? Ja, det spelar nästan ingen roll vad jag äter. Jag kämpar för att gå ner i vikt.

Är det lättare för dig att känna sexuell attraktion för en person du inte känner väl än för en partner i ett seriöst förhållande? Ja. Det betyder inte att jag älskar dem. Men det är lättare att känna sig fysiskt attraherad.

Känner du att du är känslomässigt skyddad från att bli påverkad av hur andra agerar? Ja, och när jag känner något låter jag inte andra se det.

Är du tävlingsinriktad i följande bemärkelse... Om din granne får en ny trendig pryl, eller din vän en ny snygg klänning/frisyr/handväska... känner du att du vill få något ännu bättre? Ja. Det inspirerar mig direkt att skaffa något bättre.

Upplever du att du ofta jämför dig internt med andra - vem är smartast/vem är snyggast/vem är skickligast på något etc? Ja, jag bedömer snabbt situationen och blir medveten. Det krävs inte ens mycket arbete för att tänka på det. Det händer nästan naturligt.

Har du en tendens att uppleva något av följande (ofta i samband med sex) - upprepade urinvägsinfektioner, svampinfektioner, myom i livmodern, cystor, prostataproblem, impotens, för tidig utlösning? Ja.

Är du lätt distraherad, befinner dig inte i din kropp utan tänker slumpmässigt på något annat? Ja, jag kommer ofta på mig själv med att tänka på något annat än det jag gör.

Känner du att du aldrig riktigt kan lita på någon? Ja.

Känner du dig, eller har du någonsin känt dig speciell för någon eller någon grupp människor? Ja.

Känner du att du letar efter och tillfredsställer dina behov och önskemål öppet och direkt? Ja.

Upplever du att dina klagomål lyssnas på och åtgärdas? Nej, inte alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *